Mededeling Kaartenverkoop

Beste Allen,

Hierbij maken wij bekend dat vanaf heden (Donderdag 6 Augustus 2015) gedurende de rest van de Competitie 2015, slechts 1 kaartje per wedstrijddag nodig zal zijn. (Dit geld voor wedstrijden aan een gesloten)

De kaarten zullen voor SRD 10,- verkocht worden aan de poort van de Ismay van Wilgen Sporthal. Dit zijn dus de zogenoemde “Dagkaarten”, die u de hele dag door toegang geeft tot de aan een gesloten wedstrijden.

Hierbij willen wij ook vragen dat alle voorstellen, suggesties en/of opmerkingen op de juiste wijze gepost worden op de page. Wij verwachten ook dat de supporters ook het goede voorbeeld aan de jeugd geven.

De SBA staat altijd open voor verbetering, alle feedback is welcome op de juiste manier en wijze.

Hopende u geinformeerd te hebben, verblijven wij.

Mvg,
SBA Social Media Team