Finabank Adopteert Basketbalvereniging Koi Carper voor 3 Jaar

IMG-20160202-WA0005 copy

Bericht Finabank Koi Carper

Op dinsdag 2 februari 2016 tekende Finabank N.V., vertegenwoordigd door haar Chief Commercial Officer, de heer Almar Giesberts, het samenwerkingscontract met de basketbalvereniging Koi Carper. De hard groeiende financiële instelling wordt partner van beide actieve teams van Koi Carper in de Surinaamse Basketbal Associatie. De dynamische bank steunt op die manier de sportieve en sociale activiteiten van de vereniging.

Het logo van Finabank prijkt vooralsnog alleen op de warming-up jerseys, maar zal binnenkort permanent te zien zijn op het gehele tenue van de vereniging. Ook de naam van de twee organisaties wordt samengevoegd voor de komende drie jaar. Finabank Koi Carper wordt financieel gesteund voor hun activiteiten en bovendien krijgt ieder team een jaarlijks budget voor de aanschaf van materialen.

Ondertekening sponsorcontract

De heer Ryan Abrahams, voorzitter Finabank Koi Carper en tevens speler, is zeer trots op de samenwerking met Finabank. “Het is een bijzondere dag, uniek vanwege het feit dat ondanks de uitdagende economische situatie, de bank ervoor kiest om hun CSR beleid voort te zetten. Dat zegt veel over de visie van de bank. Koi Carper is een basketbalvereniging met als primair doel bewustwording aan te wakkeren voor borstkanker via de basketbalsport.
We spelen voor onze moeders, oma’s, vrouwen, dochters en een ieder die door deze enge ziekte getroffen is, maar
met name bewustwording voor preventie. We hebben ruim 45 vrijwilligers, maar toch kunnen we niet zonder financiële steun van Finabank.” “Als bank hebben we een actief beleid om activiteiten ten behoeve van jongeren en gezondheid, die bevorderlijk zijn voor de samenleving te ondersteunen. Een bijdrage als vandaag is daar een goed voorbeeld van. We zijn trots op de prestaties van Koi Carper en wat zij voor de samenleving betekenen”, aldus Giesberts.

Finabank Koi Carper

Door de professionele aanpak, het doorzettingsvermogen en de winnende attitude is het de vereniging gelukt om Demi-kampioen te worden in hun eerste jaar in de 1e klasse. Om de groei binnen de vereniging te staven en het bewustwordingsproces meer momentum te geven was de juiste partnership noodzakelijk. “Wij hebben voor Finabank gekozen omdat die het best bij ons past. Samen met de bank willen wij basketbal in zijn totaliteit naar nieuwe hoogte brengen, door onze vereniging uit te breiden met een jeugdklasse en het behouden van twee aspirant teams in de 1e en 2e klasse. Daarnaast willen wij door alle klassen heen de boodschap van bostkanker bewustwording over brengen”, aldus Abrahams.

Meer dan muntjes tellen

Finabank onderscheidt zich door het onderhouden van persoonlijk contact met haar cliënten en het leveren van specifi ek maatwerk. De bank speelt in op de steeds veranderende markt en op de steeds veranderende behoeften van de samenleving. Finabank handelt in de context en realiteit van nu, treedt u met open vizier tegemoet, leert van haar ervaringen en beseft dat niets belangrijker is dan optimale dienstverlening. Finabank vindt het belangrijk om ook de sociale cohesie in de samenleving te stimuleren, als onderdeel van de ontwikkeling van het land. Een samenleving moet opgebouwd worden, verbinding tussen mensen moet groeien.

pres_finabank_koi_carper