Bezoek FIBA Vertegenwoordiger in Suriname

FIBA-Logo-and-the-World-Cup-of-Basketball

Na een intensief traject van voorbereidingen, krijgen de SBA en haar leden bezoek van een hooggeplaatste FIBA vertegenwoordiger in Suriname. Dhr. Lubimir Kotleba, advsiser to the President of the FIBA, zal van 03 maart t/m 05 maart 2016 in Suriname zijn voor een officieel bezoek.

Het nieuw beleid van de FIBA is erop gericht om de relatie met haar leden te verstevigen. Dit zal moeten leiden tot gerichte ondersteuning aan de FIBA leden. In het eerste traject moest de SBA het vorig jaar een complete inventarisatie opsturen mbt facilteiten, equipment in gebruik, officials, logistiek enz. Dit jaar hebben wij de “Country scan for National Federations” afgerond en ingediend. Het bezoek van Dhr. Kotleba heeft vooral betrekking op de country scan en de verdere samenwerking tussen de FIBA en de SBA.

De SBA werkt eraan om zelfstandig en transparant de ontwikkeling van de basketbalsport in Suriname te bevorderen. De SBA zal zich tijdens het bezoek van de FIBA vooral richten op projecten van de FIBA ter versterking van onze lidverenigingen. Download hier het officieel programma van dit bezoek.

Op vrijdag 4 maart zal de SBA een bijzondere leden vergadering beleggen in de Ballroom van Hotel Torarica, waarbij de pers ook van harte welkom is.

Voor deelname aan deze vergadering, is registratie verplicht. Registratie kan t/m woensdag 02 maart 2016 via onderstaand formulier.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]