Exposure Camp 2017

Van 16-18 juni 2017 zal er een “Exposure Camp” worden gehouden in St. Augustine te Trinidad and Tobago.

Met genoegen delen wij u, namens het Bestuur van de SBA hierbij mee, dat door de Technische Commissie (TC) van de SBA dit jaar ervoor gekozen is de spelers Anfernee Dongo, Gavin Kensmil en Chaief Wielingen af te vaardigen.

De heren zijn gistermiddag in aanwezigheid van de Technische Commissie, kort toegesproken door de onder voorzitter van de SBA, Conrad Issa, de CEO van One Sports en professioneel basketballer in Europa – Charlon Kloof, Henk Macnack van de TC en Yamill Wip die vorig jaar aanwezig was en een full scholarship heeft weten te bemachtigen
van Lee College in de USA.

De heren zijn vanmorgen vertrokken en worden maandagavond terug verwacht.

De SBA wenst de Surinaamse delegatie heel veel succes toe!

Hierbij enkele indrukken.