Aankondiging Play-offs 2017

De SBA play-offs 2017 staan voor de deur.
 
Zondag 23 juli wordt in de dames hoofdklasse om 16:00 u n.m. game 1 afgewerkt tussen Yellow Birds en PBV/Rialto. In de dames hoofdklasse zijn voor de play-offs geplaatst: Yellow Birds, SCVU, De Arend en Rialto/PBV. De semi-finale wordt volgens het best of 3 systeem afgewerkt waarna de finale het best of 5 systeem wordt gehanteerd.
 
Dinsdag 25 juli start de play-off in de J-U19 klasse om 16:00u n.m. De vier finalisten zullen zondag a.s. bekend zijn na de laatste wedstrijd in de reguliere ronde. Hier wordt de semi-finale als de finale volgens het best of 3 systeem gespeeld.
 
De heren hoofdklasse start op 6 aug om 19:30 u n.m. De vier finalisten in deze klasse zullen tezijnertijd worden bekend gemaakt, door er nog wedstrijden in de reguliere ronde worden afgewerkt. In de heren hoofdklasse wordt de semi-finale alsook de finale volgens het best of 5 systeem afgewerkt.
 
De prijzenpot in de heren hoofdklasse is gesteld op SRD 23,500,-, bij de dames hoofdklasse is het SRD 13,500,- . Voorts zijn er bekers voor de nummers 1 tot en met 3 beschikbaar.
 
Kaarten voor de hoofdklasse play-offs kosten SRD 15,- per wedstrijddag en voor de jeugd klassen is dat SRD 10,- per wedstrijddag.
 
De teams, spelers, fans en de SBA organisatie zijn gereed om de playoffs dit jaar wederom tot een succes te maken. Een ieder wordt geadviseerd om tijdig een kaart te reserveren.
 
In de bijlage treft u het volledig play-off schema; De speel locatie is steeds de Ismay van Wilgen Sporthal.
 
Voor verdere updates willen wij u ook vriendelijk verwijzen onze Facebook pagina.
 
Wij zien u graag terug in de hal!