Clinics Inter Maretraite

Inter Maretraite bericht dat er momenteel twee top basketballers in Suriname zijn nl. Rai Wimpel en Mitchell Lieveld.
De stichting Willem Olton van Genderen die hun aanwezigheid coördineert, heeft de vereniging aangeboden dat deze twee gecertificeerde trainers een trainingssessie zullen houden op donderdag 28 december op het Boys Sportcentrum. Zij zullen met twee groepen werken t.w. onder 16 jaar en 16 jaar plus, ook bestemd voor meisjes en dames. De eerste groep begint om negen uur ’s morgens en de tweede om half elf.

Inter Maretraite nodigt alle verenigingen uit om met enkele basketballers en trainers te laten participeren. Elke deelnemer zal na afloop een certificaat ontvangen. Rai Wimpel speelde lange tijd in de hoogste divisie en voor de nationale selectie van Nederland. Mitchell Lieveld deed ook mee in de top van Nederland en is thans belast met de training van de u-14 en u-16 selecties van Nederland.

Voor meer informatie, ook over de carrières van beide trainers kunt u contact maken met het Boys secretariaat of met Lucien Dubois (tel 8531498).