Masters of the Streetz TBL Suriname – Schools Edition

3×3 Basketbal in de vakantie! In augustus zullen op diverse locaties in Paramaribo 3×3 toernooien speciaal voor schoolgaanden georganiseerd worden. Van 10 tot en met 12 aug zullen wij het eerste toernooi afwerken bij TBL Cinemas Suriname parking, steeds vanaf 4u n.m.

Maak een team met minimaal 4 personen van jouw school schrijf je in. Zijn er meer mensen? Jouw school mag best meerdere teams hebben! Je hoeft ook geen pro in basketbal te zijn, het is open voor een ieder. Deelname is gratis.

Ook zijn er prijzen voor het kampioensteam per klasse
Open klasse -> SRD 500,- per speler
U18 klasse -> SRD 300,- per speler

We zullen een MC, DJ & lots of entertainment hebben. See you there!

Doe mee! Voor meer informatie en inschrijving: https://sba.sr/3×3/ Probeer ook de FIBA 3×3 Android of iOS app, daarin kun je ook de registratie doen.

Heb je vragen? Bel/Whatsapp naar +597 8747929 of stuur een mail naar 3×3@sba.sr.