Suriname naar Youth Development Program Camp 2019

De Surinaamse Basketbal Associatie (SBA) doet met trots en blijdschap de mededeling dat Imanuel Zorgvol en Jayden de Randamie namens Suriname geselecteerd zijn om mee te doen aan een Youth Development Program Camp in Puerto Rico. Deze talentvolle basketballers zijn in de selectie gevallen vanwege hun opvallende en bijzondere basketbal skills alsook leiderschapsvaardigheden.

Dit kamp wordt ondersteund door de International Basketball Federation welke als missie heeft het verder ontwikkelen en promoten van de basketbal sport middels het afwerken van dit soort interessante programs. Ook FIBA Americas en de Caribbean Basketball Confederation (CBC) zijn door deze missie betrokken om (jong) basketbal talent op te sporen en verder te helpen ontwikkelen.

Het kamp duurt van 8 tot en met 11 augustus a.s. Het is een bijeenkomst van 22 top presterende basketballers binnen het Caraibisch gebied en omvat training om technische, fysieke en ander bijbehorende vaardigheden te verscherpen en te verbeteren. Ook zullen er interessante basketbal demonstraties en wetenswaardigheden/analyses over beroemde basketballers worden gedeeld.

De SBA wenst deze jonge Surinaamse sporters enorm veel succes en energie toe en feliciteert met name Jayden en Imanuel met deze prestatie alsook de gehele Surinaamse basketbal gemeenschap!🏀