SBA ontvangt plakaten Vrouwen in Sportbondsbestuur

Op 7 november 2020 heeft voorzitter Conrad Issa namens de SBA deelgenomen aan een project van Kirtie Algoe van het Surinaams Olympisch Comite (SOC). Het is de launch geweest van Vrouwen in Sportbondsbestuur.

Er zijn interessante presentaties gegeven van onder andere Kirtie Algoe en Jair Schalkwijk m.b.t. statistieken van betrokkenheid van de vrouw ook gericht op de gelijkheid met name gendergelijkheid dat er wetgeving hierover voorbereid zou moeten worden in onze maatschappij.

Na de presentaties hebben alle vrouwelijke bestuursleden in de Surinaamse sportbonden een plakaat ontvangen in dit kader.

Binnen de SBA hebben de vrouwelijke bestuursleden July Saba en Abigail Biswana een plakaat mogen ontvangen vanwege hun harde inzet binnen de basketbal organisatie en zij worden proficat toegewenst om zo verder door te gaan!