Imanuel Zorgvol Signed Northern Kentucky University

Wist je dat Imanuel Zorgvol als voetballer begonnen is? Interessant he!

De toenemende lengte van Zorgvol zorgde ervoor dat hij overstapte naar basketbal. Dit is natuurlijk een geschenk dat niet te negeren was. Zijn basketbal carrière nam een sprong in 2019 waar hij een hele goede prestatie leverde tijdens een FIBA-gesanctioneerd kamp in Puerto Rico.

Volgens Conrad Issa, voorzitter van de Surinaamse Basketbal Associatie (SBA), heeft Imanuel heel hard gewerkt. Zijn basketbalcarrière verbeterde zodanig dat hij een van de top vijf spelers werd op het kamp. Op dat moment besloot hij dat het tijd was om Zuid-Amerika te verlaten naar Florida, waar hij zich voorbereidde op de Central Florida Christian Academy in Orlando.

Bij CFCA bracht Zorgvol zijn junior- en senior-seizoenen voornamelijk door met het leren van de fijnere nuances van het spel en slaagde er toch in om op een zeer hoog niveau te spelen tegen zeer zware concurrentie.

Nu stelt Imanuel dat zijn primaire bedoeling bij de NKU (Northern Kentucky University) is om genoeg aandacht te trekken om een dag te kunnen spelen op NBA niveau

Wij wensen hem enorm veel succes toe en kijken uit naar zijn volgende mijlpalen!

Keep up this drive Imanuel, je kan het en bewijst het