Nationale Vaccinatie Campagne

We zien allemaal wat COVID-19 met zich heeft meegebracht zowel nationaal als internationaal. Talloze besmettingen en doden, met een in elkaar zakkende zorgsysteem. Daarom willen wij van het SBA bestuur een dringend doch vriendelijke oproep doen aan de totale basketbal community van Suriname om een wezenlijke bijdrage te leveren aan de nationale vaccinatie campagne die de komende 3 maanden zal plaatsvinden.

Er zal deze week 90.000 vaccins komen vanuit het buitenland, en daarna een regelmatige toevoer van vaccins. De enige manier om deze campagne succesvol te laten verlopen is als er genoeg vrijwilligers zijn om dit te proces te begeleiden en te ondersteunen om zo binnen 3 maanden een groot gedeelte van de Surinaamse bevolking gevaccineerd te hebben.

Het bestuur SBA doet daarom een dringend verzoek om binnen uw vereniging na te gaan of er vrijwilligers zijn die dit nobel doel willen ondersteunen.

Iedereen die ouder is dan 18 kan zich opgeven bij de directeur SBA-buro.

De contact gegevens zijn:
• Telefoonnummer: 521120
• Whats app en Mobielnummer: 597- 8518279
• Email SBA: secretariaat@sba.sr
• Prive-email: soeskra@hotmail.com