Koi Carper pakt ook HE kampioen

 

 
In de HE-competitie behaalde Koi Carper ook het kampioenschap. Ze slaagden erin om de best-of-three serie met 2-0 te winnen van het team van de Arend. De Arend verloor ook de tweede wedstrijd moeizaam met 69-64.
Opvallend was het spel van Cliff Forster, die tijdens de wedstrijd een elleboog tegen zijn oog kreeg en daarvoor 2 hechtingen nodig had. Ondanks deze blessure liet Forster zich niet uit het veld slaan en keerde hij terug in de wedstrijd. Hij bewees zijn waarde door niet alleen te spelen maar ook de titel van Finals MVP binnen te slepen. Koi Carper en hun sterspelers hebben duidelijk laten zien dat ze de HE-competitie hebben gedomineerd en verdiend het kampioenschap hebben veroverd.
De topscorer van het seizoen is Jason Fisher, die indruk maakte met een totaal van 430 punten.