Flora Ballers JU19 Kampioen

 

De Flora Ballers hebben een indrukwekkende prestatie geleverd door de Arend te verslaan in de JU19 playoffs. In een spannende serie van drie wedstrijden wist Flora Ballers de overwinning veilig te stellen met 2-1.
Een opvallende speler in dit seizoen was de U16 speler Jermelcio Wartes, die niet alleen de topscorer was in deze klasse met maar liefst 344 punten, maar ook de felbegeerde titel van Finals MVP in de wacht sleepte. Zijn indrukwekkende prestaties en bijdragen aan het team hebben ongetwijfeld een cruciale rol gespeeld in het succes van de Flora Ballers.
Het is een felicitatie waard aan de Flora Ballers voor hun geweldige prestatie en aan Jermelcio Wartes voor zijn uitstekende bijdrage aan het team en het winnen van de Finals MVP-titel. Dit seizoen zal zeker in de geschiedenis van de Flora Ballers worden bijgeschreven als een gedenkwaardig en succesvol hoofdstuk. Gefeliciteerd Flora Ballers!