Vakantie Fun BasketbalKamp

 

 
In een opwindende en veelbelovende ontwikkeling voor de Surinaamse basketbalgemeenschap organiseerde de Surinaamse Basketbal Associatie (SBA) onlangs een basketbalkamp met als voornaamste doel het aantrekken van nieuw talent voor de verschillende teams die verbonden zijn aan de SBA. Het kamp, dat ongekend succesvol was, trok 50 enthousiaste jonge deelnemers in de leeftijdsklasse van 12-16 jaar aan.
Het kamp, dat plaatsvond te Witte Lotus, werd gekenmerkt door de aanwezigheid van zeven ervaren coaches, die zich met toewijding hebben ingezet om de basisvaardigheden van basketbal over te brengen op de jonge atleten.
De coaches, hebben de spelers met geduld en enthousiasme begeleidt, waardoor de deelnemers niet alleen hun basketbaltalenten konden ontwikkelen, maar ook een diepe waardering voor de sport zelf ontwikkelden.
Aan het einde van het kamp, dat een week duurde, werden leden van verschillende teams die zijn aangesloten bij de SBA uitgenodigd om de veelbelovende talenten te scouten. Het was een spannend moment, zowel voor de jonge spelers als voor de coaches van de gevestigde teams, die zich verheugden op de mogelijkheid om nieuwe spelers aan te trekken.
Het basketbalkamp zou niet mogelijk zijn geweest zonder de steun en toewijding van de deelnemers zelf, hun ouders, de coaches en alle anderen die betrokken waren bij het succes van dit kamp. De SBA uit haar oprechte dank aan alle betrokkenen en kijkt reikhalzend uit naar een veelbelovende toekomst, waarin deze jonge talenten een centrale rol zullen spelen in de verdere ontwikkeling van het Surinaamse basketbal.
De SBA kijkt uit naar de voortzetting van dergelijke initiatieven en het verder versterken van de basketbalgemeenschap in Suriname.